27-03-13

U op TV? Waarom niet!

Voor een nieuw televisieprogramma (één, VRT) is het productiehuis Geronimo op zoek naar boeiende Belgen in het buitenland, meer bepaald in wereldsteden zoals Buenos Aires. Dit primetime documentaireprogramma zal in 1 ijzersterke mozaïekvertelling portretten brengen van mensen die in verschillende wereldsteden wonen en werken.  

Al deze mensen hebben één ding gemeen, ze staan op een belangrijk kantelmoment in hun (werk)leven. Nu al is duidelijk dat 2013 en 2014 heel belangrijke jaren worden. Sommige moeten nog verhuizen naar hun ‘droom’bestemming, anderen zijn al volop bezig aan de realisatie van hun droom, hun passie, hun carrière. Er zijn er ook die alles al bereikt hebben en die nu een nieuw leven willen starten.  

Vb. Zo is er de droom van een balletdanser die wil dansen bij The Royal Ballet in Londen, een van de beste balletgezelschappen in de wereld. De droom van een kok die in Peking 100 frietkoten uit de grond wil stampen. De droom van een architect die in Dubai een van de grootste gebouwen wil neerplanten. De droom van een modeontwerper die aan het hoofd wil staan van een prestigieus modehuis in Parijs. De droom van een bokser die na een blessure zijn comeback wil maken in Las Vegas. De droom van iemand die in Rio straatkinderen een nieuw leven wil geven. Of een arts die zijn carrière wil lanceren in het buitenland al dan niet in verband met het medisch toerisme.

Kan ik u hier eventueel eens over bellen? Ik ben altijd te bereiken op redactie@geronimo.be of 0032 499 23 11 97.

Alvast heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet,   

Mathias
Mathias Kerner | Geronimo
an independent production warehouse
+32 499 23 11 97      
Indiëstraat 12B
2000 Antwerpen
redactie@geronimo.be
www.geronimo.be

16:55 Gepost door VIA in info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.