29-01-13

Een nieuwe Nederlandse site

De Nederlandse vereniging in Argentinie ziet een interessant jaar tegemoet en dit alles wordt alleen nog maar specialer door de gister aangekondigde troonwisseling. Alle activiteiten en gebeurtenissen krijgen daardoor toch een speciale omlijsting.
 
De Nederlandse vereniging gaat hierin mee en wil zoveel mogelijk informatie geven over de Nederlandse events die dit jaar zullen plaatsvinden. Hiervoor hebben ze hun website aangepast. Wie een kijkje wil nemen en op de hoogte wil blijven van wat er reilt en zeilt in Nederlands Argentinie, kan hier klikken.
 
De nieuwe site is de online social network site van, voor en door alle Nederlanders in Argentinie. Eens per maand zal de site geupdate worden met nieuwe verhalen, ervaringen en andere belevenissen. De site is nog niet helemaal af en zal ongetwijfeld nog enkele wijzigingen ondergaan in de loop van de volgende dagen.  Rechts van de pagina kan je de artikelen zien die reeds geplaatst zijn in Archivo del Blog. De nieuwste staan altijd boven, dus voor het Welkom, even naar beneden scrollen of direct op Welkom klikken rechts. Foto´s en videos moeten nog geupload worden en zal een dezer dagen gebeuren.

22:14 Gepost door VIA in info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.