19-10-12

Kwistige kwissers Der Lage Landen

De kwis Der Lage Landen is aan zijn vierde editie toe. Het wordt bijna een traditie in de stad aan de stroom, Buenos Aires. Een samenwerking tussen de Belgen en de Nederlanders, dit jaar gehosted door de Nederlanders. Het belooft weer een schitterende avond te worden, waar de Lage Landen strijden om de beker van de kwistigste mens. Dit jaar gaat het door in Van Koning, Baez 325. Iedereen is welkom, maak een team van maximum 5 personen, inschrijvingskosten bedragen 50 pesos per team. De prijzen zijn nog een verrassing, maar het strijden waard!

6 bloedstollend spannende ronden. Jullie algemene kennis zal tot het uiterste op de proef gesteld worden. Vragen waar het antwoord op het puntje van je tong ligt, en met teamwork er zeker uitkomt De Kwis der Lage Landen is legendarisch voor zijn diversiteit over drie landen, Nederland,Belgie en Argentinie. Professioneel gebracht door het team van Andre Das. Een hype in de grootste stad vant land. 

Uitnodiging KWIS 2012.jpg

Dit jaar is het de eerste keer zonder de meisjes die deze kwis gelanceerd hebben: Heleen en Ellen. Beide hebben het Argentinie geruild voor andere oorden, maar deze avond zijn ze nog even bij ons, want hun traditie loopt verder.

 

 

14:32 Gepost door VIA in activiteiten VIW | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.