30-05-12

Komen eeeteeeu

De eerste woensdag van juni gaan we naar Carlitos, het paleis van de pannenkoeken. Palermo Charcas 3702.

Carlos Ciuffardi, oftewel Carlitos, begon zijn gastronomische carriere in 1965 ergens in Villa Gesell, in een klein lokaaltje. 15 jaar later begon hij zijn eigen restaurant samen met zijn kinderen. Al gauw werd het een trekpleister voor de jeugd die na een nachtje stappen een pannekoek kwamen eten als ontbijt. Het is nog steeds een trekpleister in Villa Gesel voor jongeren en toeristen.

In 1982 trok Carlitos met zijn concept naar de hoofdstad Buenos Aires. Al gauw was dit ook een sukses. De porteños kende hem nl al van de kustplaats. Zijn pannenkoeken smaakten naar vakantie! Al gauw nam Carlitos heel het land in, van de Atlantische kust tot aan de Andes worden zijn pannenkoeken gesmaakt.

Hij bakt ze dan ook met heel wat charme. Zijn faam zit hem in de aankleding van de lokalen en het simpele gegeven dat een zoute of zoete pannenkoek erin gaan zoals zoete broodjes.

tijdig reserveren op reincastle@hotmail.com, woensdag 6 juni om 20 u aangezien we niet op voorhand kunnen reserveren, gelieve op tijd te komen.

 

 

palermo01.jpg

16:35 Gepost door VIA | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.