04-01-12

2012

Een nieuw jaar, een nieuw begin. We vliegen er dadelijk in. De winaars van de fotowedstrijd zetten we in de bloemetjes op het eiland van Peter. Hopelijk krijgt hij het op tijd open en als dat niet zo is, openen wij het wel voor hem. Want in januarie plannen we een HOTDOG zaterdag op het eiland met de bekendmaking van de winnaars van de fotowedstrijd, dit met echte chucrut van een firma in Santa Fe, geschonken door Jorge Volpe Stessens.

Via Via heeft een prachtige feesttent in Lujan, daar houden we in februarie een asado, om ons jaar feestelijk te openen.

Verder op het programma staat een biljart-demostratie namiddag, drieband in hartje Buenos Aires, dit gegeven door een persoonlijke vriend van de enige echte Ceulemans! Nadien is er tijd voor een echt biljart tornooi.

De formule van de eerste woensdag van de maand, VIA etentje, is een succes en we blijven daarmee doorgaan. Tips zijn van harte welkom.

Ook de Chocolade Mate gaat volgende jaar door met nieuwe kindjes en een enthousiaste juf! Nog even een uitleg over de naam Chocolade Mate. Eigenlijk eenvoudig: de Chocolade is van België en de Mate van Argentinië.

En verder zijn we er van overtuigd dat er nieuwe eventen opduiken tijdens het jaar waarvan ik u zeker op de hoogte hou.

Maar nu eerst vieren , eens flink uit de bol gaan of rustig het oude jaar doorspoelen om het volgende jaar nog mooier te maken dan de afgelopen 2011, spijts crississen die om ons heen waaien.

Ik wens aan ieder van jullie een rustig, gezellig, vrolijk vredig oud jaar en een spetterend Nieuw!

04:28 Gepost door VIA in activiteiten VIW | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.