25-10-11

Due is eten, drinken en vooral genieten

En we gaan weer eten. Op 2 november, de eerste woensdag van de maand brengen Luc en Marleen ons naar een speciaal plekje. DUE is een gezellig klein restaurantje in Recoleta. Ze willen speciaal open doen voor ons op 2 november. L&M hebben een menu gevraagd, zodat het voor iedereen gezellig blijft. Het voorgerecht is een antipasta, een picada à la Due. Daarna is er keuze tussen een 5- tal hoofdgerechten en een degustatie van nagerechten. Water of frisdrank en wijn is in de prijs ingebrepen.

 

Prijs : 100 pesos per persoon.
De chef Leandro is van Italiaanse afkomst en heeft in New York en Parijs gewerkt.
We zullen zeker waar voor ons geld krijgen!!!
 
Nog een klein berichtje van L&M:
 
Vermits we allebei verjaard zijn, onze defenitieve verblijfsvergunning (zullen) hebben en 3 jaar in Argentinië zijn, trakteren wij met een glaasje champagne als aperitief!

 

We stellen voor om om 20.30u samen te komen in restaurant Due, Juncal 2391, Capital Federal (Juncal y av. Pueyrredon).
 
Lieve groeten
Luc en Marleen


Gelieve bij je reservatie ook de keuze van de hoofdschotel te geven. Reserveren is noodzakelijk, reserveren op tijd is wenselijk.

 

Entradas

 

 

 

Antipasto: variedad de queso y fiambres, vegetales asados, tomates confitados, olivas condimentadas y hongos salteados.

 

 

 

Principales

 

 

 

La pesca del día: grillado con aderezo de hierbas y limón, acompañada de vegetales asados, quínoa y rucula.

 

 

 

Pasta del día:Ravioles rellenos con ricota, prosciutto, tomates secos, rucula y olivas negras, servidos con emulsión de tomate y albahaca.

 

 

 

Bondiola de cerdo en salsa de frutillas especias y miel:en compañía de crema de albahaca, lentejas, espinaca y hongos.

 

 

 

Pollo y mollejas en crema de mostaza a la antigua:acompañado de batatas crocantes, hinojos y choclo, con hierbas y verdeo.

 

 

 

Ojo de bife con mix de pimientas, en dos cocciones: acompañado de papas braseadas al azafrán, con rucula y tomates secos.

 

 

 

 

 

Postres sugeridos

 

 

 

Degustacion de postres: Mousse de fruta de la pasión y frutos rojos y ganache de chocolate; semifreddo de chocolate blanco y negro con crocante de almendras;Crème brûlée de cedron y vainilla quemada con azúcar de naranja.

 

 

 

 

 

Bebidas

 

1 Agua o gaseosa

 

 

 

Vinos

 

Una botella de vino cada tres personas:

 

Vino Blanco: Sauvignon blanc (Bodega, Santa Julia) o Sauvignon blanc-Chardonnay (Ventus, Bodega, Huberto Canale).

 

Vino Tinto: Calatayud Malbec (Bodega Calatayud) o Santa Julia Cabernet Sauvignon (Bodega Santa Julia).

 

 

 

Precio por persona $100

 

20:26 Gepost door VIA in activiteiten VIW | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Bij leven en welzijn zullen we er bij zijn...

Luc en Marleen

Gepost door: Luc & Marleen | 25-10-11

De commentaren zijn gesloten.