22-10-11

KWIS

De kwis der lage landen was weer een groot succes. Meer dan 60 personen waren aanwezig om te strijden voor de wisselbeker tussen Nederland en België. Dit is reeds het derde jaar op rij dat Ellen Vanden Broucke mee de kwis organiseert. Dit jaar moest ze Heleen De Vos vervangen door Annelies Vercruysse. De kwaliteit leed er niet onder, hoewel we HelPA150221.JPGeen nog steeds missen. Annelies en Ellen zetten een grandioze avond neer. Tot in de puntjes Actualizado recientemente25.JPGverzorgt, samen met de echtgenoot van Annelies, Pieterjan Deleersnijder. Hij verzorgde al de technische snufjes. De vragen mochten er zijn: wie zijn de presidenten van de Zuid-Amerikaanse landen, wie was het model dat uit de kleren ging bij Tinelli, mag je slapen in je auto in België en mogen wielerterroristen van het fietspad in Nederland? 

De winnaars hebben dan ook een pracht resultaat neergezet, zij wonnen los op kop met 10 punten verschil, het team met Tom Dieusaert, Tom Ceuppens, Eric De Bats en Dennis Vandeputte, alias Nationale Bank Alfons Verplaetse. Zij mogen trots zijn dat ze de eerste Belgische overwinning in de wacht hebben gesleept. En ze wonnen een heerlijk flesje wijn en elk een abonnement op VIW.

De geslaagde avond was ook te danken aan het warme en gezellige onthaal in Via Via, Kaat Elsen was weer in form! Ook hartelijk dank aan de Nederlandse afgevaardiging. Zij waren talrijk aanwezig en zorgde voor een gezellige ambiance. Bedankt aan Andre Das voor zijn inzet en enthousiasme om dit event als een traditie verder te zetten.

Hopelijk iedereen terug volgend jaar bij de Nederlanders!

Commentaren

beste organisatoren,

nog eens heel hard bedankt voor de goed geoliede kwis en de afwisselende vragen.
een kleine rechtzetting: de naam van onze vereniging is "Comité Gouverneur van de Nationale Bank Alfons Verplaetse"

tom d

Gepost door: tom dieusaert | 25-10-11

De commentaren zijn gesloten.