05-10-11

Foto wedstrijd: Chili & Bonoseer

Toon ons de lentekleuren

 

Kriebelt de lente bij jullie ook? De straten lopen vol met kortgerokte dames en opgestroopte mannenmouwen. Het nieuwe groen klimt tot in de hoogste boom. In Argentinië schreeuwt het paars op het congresplein al wat mooi is naar het moordend verkeer en lichte stof dat in de zonnestralen gevangen zit. In Santiago wijkt het smogmonster en toont ons een witte Andes die stilaan begint te wijken voor de zon. We worden wakker gefloten door de eerste vogels in het land, alhoewel 1 zwaluw de lente niet maakt, maar hem wel aankondigt.

De natuur en de vrolijke zonnige mensen in de stad inspireerden aan Rein Remaut, vertegenwoordigster VIW Argentinië om iets nieuws uit te voeren en sprak er over met mij om Chili en Argentinië onder 1 kijker te zetten. En zo ontstond het idee om een FOTOWEDSTRIJD te organizeren! Iedereen mag meedoen, onderwerp is LENTE , verder zijn er geen regels noch voorwaarden. Uiteraard is er een prijs aan verbonden, dat is nog in overleg.
DATUM VAN INLEVERING : 2 NOVEMBER 2011
Per mail (in groot formaat als het kan) tot 5 foto's per persoon + originele titel.
De details zoals jury (1 fotograaf in Chili en een ander in Argentinië) en tentoonstellingsruimte moet nog verder uitgedacht worden. Kruip maar alvast achter je lens en probeer de sfeer van het lentige Buenos Aires, de zonnige dagen zonder smog in Santiago of woon je buiten de hoofdstad? Geen probleem stuur ons jullie beelden van dit prachtige seizoen en zodra we de kans krijgen organizeren we een tentoonstelling in Chili, Argentinië en waarom niet ... België.

jacaranda.jpg

De commentaren zijn gesloten.