28-09-11

Laatste eventjes van het jaar

Het einde van het jaar komt in zicht. Dat wil niet zeggen dat ons werkjaar er opzit. We hebben nog heel wat te goed. Zoals de Quiz der Lage Landen, die u zeker in uw agenda moet noteren, om niet te spreken van ook maar eventjes uw encyclopediën boven te halen. Een beetje studie kan nooit kwaad, zeiden ze vroeger op school. Het kon inderdaad geen kwaad, maar het heeft ook niet veel geholpen. Hopelijk werkt het nu wel: 15 oktober in Via Via. Uitnodigingen volgen later.

Ook hebben we nog drie etentjes tegoed. Een geslaagde formule dit jaar. De eerste woensdag van oktober gaan we back to the roots en dit met de locatie en het menu. 5 oktober in via via, AMERICAIN MET FRIETJES, alstublief, daar kan je geen NEE op zeggen. Voor de Argentijnen onder ons hebben we een alternatief dat al even lekker is, hoewel...

In december zouden we een kaas en wijnavond organiseren in da house of Annelies en PJ, de details volgen later. De bedoeling is om een wijn en een kaas mee te brengen en daar een kleine info over te geven. Leuk, lijkt me, en omdat er bij kaas ook wel bier gedronken wordt, is dat ook toegelaten, uiteraard.

We gaan proberen om er nog ergens een Sinterklaasfeestje tussen te steken, maar dat is nog niet zeker. Voor ik afsluit wil ik de BIB nog eens in de verf zetten. Dit dan letterlijk en figuurlijk. De kast zou een likje verf moeten krijgen, donaties en zelfs een helpende hand zijn altijd welkom. De nieuwe donaties aan de BIB zijn zeker de moeite waard, als je daar meer over wil weten, bezoek de site dan even.


01:24 Gepost door VIA in activiteiten VIW | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.