10-03-11

VIW werkt samen met Connections

 

Beste Vlaming in de Wereld,


Recentelijk ging de organisatie Vlamingen in de Wereld een samenwerking aan met de reisorganisatie Connections. Het B2B team van Connections is vanaf vandaag dé partner van VIW voor het leveren van tickets viw2.jpg(vliegtuig en trein), hotel- en autoreservaties, reisverzekeringen en diverse producten zoals Cadeauboxes, Connections Cadeaukaarten e.a.
Door deze samenwerking kan elk lid van VIW, het gezin, familieleden en vrienden beroep doen op het B2B team van Connections. Het team zal trachten je steeds de goedkoopste mogelijkheden aan te bieden met behoud van kwaliteit en beantwoordend aan je specifieke vragen en wensen.

Heb je een vraag in verband met je verplaatsing naar het buitenland, ben je op zoek naar een ticket aan een voordelige prijs, wil je informatie rond visaformaliteiten, nodige inentingen, het land van bestemming?

Ben je reeds een Vlaming ergens in de wereld en willen je familie of vrienden graag eens langskomen en van de gelegenheid gebruik maken om een rondreis te doen in het land waar je woont?

Kom je regelmatig eens terug naar België?

Aarzel dan niet en neem contact op met het B2B team van Connections. Ben je nog geen lid van VIW neem vlug contact op met http://www.viw.be/ en zodra je lid bent ontvang je je reiscode die je een gepersonaliseerde dienstverlening biedt.

Je zal Connections ook regelmatig terugvinden in de magazine en e-zine van VIW, op infoavonden en op de VIW website.

Anderzijds zal je de VIW brochures kunnen oppikken in de 30 travel shops van Connections en zal VIW ook aanwezig zijn op de website en in de newsletters van Connections.

Neem zeker eens een kijkje op www.connections.be

11:46 Gepost door VIA in info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.