11-02-11

Etentje in maart

We zijn weer helemaal terug. De VIA-stilte hebben we familiaal druk ingevuld.

100_6378.JPG

Nu weer terug voor een boeiend jaar. Er zijn een heleboel nieuwe mensen in Argentinie toegestroomd en er zijn er nog een paar op komst. Het zal dit jaar een leuke boel worden. De eerste vergadering op 23/1 was reeds getekend met nieuwe gezichten die we hopelijk verder beter zullen leren kennen.

Ons maandelijks etentje zullen we houden op elke eerste woensdag van de maand, de eerste datum is dus: 2/3. Om het makkelijk te houden qua reservatie, gaan we naar een restaurantje dat ik ken, zodat het zonder voorschot te regelen valt. Voor de andere maanden, mogen jullie altijd tips geven. Liefst economisch en ongedwongen. De voorkeur gaat uit naar internationale keukens, maar dat is geen must.

Onze eerste afspraak is dus op 2/3 om 21 u in Robesa, Lavalle en Mario Bravo, iets voorbij shopping Abasto.

Gelieve te reserveren op mijn email: reincastle@hotmail.com dit tot ten laatste 28/2.

Verder staan er verschillende nieuwe projecten in de steiger waarover later meer info. Een van de ideeën is om een taalklasje te maken voor de kinderen, zowel Nederlands- als Spaanssprekenden. Een intercambio tussen kinderen is ideaal om bij te leren. We proberen om Katlijn hiervoor warm te maken, zij is een lieve juf en ik weet zeker dat de kinderen veel van haar kunnen leren. Er komen nieuwe kindjes bij, maar er zijn er al enkelen, dus wie geinteresseerd is in de kinderklasjes, laat het even weten.

Verder wordt er aan een grote verrassing gewerkt voor april, ik hou het nog even gesluierd, dat houdt de spanning erin. Ik kan wel verklappen dat het een mooie bijdrage zal zijn aan deze website en de hele Belgische gemeenschap hier ter plekke.

Hopelijk zien we elkaar en al de nieuwe op 2/3, ik kijk er al naar uit, jullie ook?

20:28 Gepost door VIA | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.