25-01-11

Belgische diplomatie

Ontslagnemend minister van Buitenlandse Zaken Steven Vanackere (CD&V) vindt dat de Belgische diplomatie zich niet moet beperken tot contacten met de 'good guys' in de wereld. Dat zei hij in zijn openingstoespraak op de diplomatieke contactdagen.

Op vlak van mensenrechten is dat weliswaar de gemakkelijkste oplossing, 'maar strookt dit met onze visie op de noodzaak tot het verdedigen van de universaliteit van de mensenrechten?', wierp hij op.

Elk jaar zakken de 130 Belgische ambassadeurs en posthoofden af naar Brussel voor een week van overleg en onderlinge afstemming. Ook dit jaar schetste minister Vanackere voor hen de belangrijkste uitdagingen van de Belgische diplomatie: de werking van de nieuwe Europese diplomatieke dienst, economische diplomatie en de verdediging van mensenrechten in de wereld.

Tegendraadse invloed

Op vlak van dat laatste mag België zich niet beperken tot onderonsjes met gelijkgezinden, vindt de minister. 'Een echt engagement met landen die onze inzichten niet delen, is uiteraard veel oncomfortabeler, maar is op lange termijn in vele gevallen duurzamer en resultaatgerichter', oordeelt hij.

Bovendien is ook economische diplomatie van groot belang. Toch 'mangelt het' volgens Vanackere nog te vaak bij de analyse van de uitdagingen en opportuniteiten die zich voordoen. Als 'open vrijhandelsnatie' speelt de diplomatie nochtans een belangrijke rol in export en buitenlandse investeringen.
bron:destandaard.be

02:07 Gepost door VIA in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

Helpen waar we kunnen

De vorming van een federale regering laat op zich wachten. Daarom roept ontslagnemend premier Yves Leterme de verzamelde Belgische ambassadeurs en posthoofden in het buitenland op om het imago van ons land "bij te stellen waar nodig". "Ik vraag u in al uw geprivilegieerde contacten de intrinsieke hoedanigheid van België en de Belgische economie naar voren te brengen", klonk de duidelijke boodschap.

De Belgische ambassadeurs en posthoofden blazen deze week verzamelen in Brussel voor de traditionele diplomatieke contactdagen. Net als buitenlandminister Steven Vanackere bedankte ook Leterme de diplomaten uitvoerig voor het succesvolle EU-voorzitterschap.
 
Maar de premier had meteen ook een nieuwe opdracht klaar. "Het is in de komende maanden meer dan ooit belangrijk ons imago bij te stellen waar nodig", drukte hij de ambassadeurs op het hart. Leterme rekent op hen om duidelijk te maken wat de "echte situatie" is in ons land en waar nodig voor nuancering te zorgen.

"België doet het beter"
"België doet het wel degelijk beter dan de landen die de financiële markten in het vizier namen", aldus de premier. Hij herhaalde dat onze begroting en staatsschuld gunstiger afklokten dan Europees afgesproken. Bovendien heeft ons land voor het eerst een crisis doorworsteld zonder sterke werkloosheidsgroei, stelde hij verheugd.
 
Tot slot lichtte de premier nog een tipje van de sluier over de macro-economische cijfers die later deze week bekendgemaakt worden. "We weten dat die beter zullen zijn dan voorzien", besloot Leterme, die daarvoor ook binnenlandse oorzaken zag. (belga/svm/mvdb)

demorgen.be

01:55 Gepost door VIA in info | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

23-01-11

't Stad

Anke van Bockstael blogt en dit over de stad Buenos Aires. Een hele interessante rondleiding over wat er zoal gebeurd in 't stad. Zij heeft ook een grafittitour geschreven die we zeker willen meepikken.

Desvío Buenos Aires is een educatief en toeristisch project dat bezoekers van de Argentijnse hoofdstad de mogelijkheid biedt om de stad en haar kunstscène op alternatieve wijze te leren kennen.  Het gaat hier zowel om straattheater als om de kunst uit het Museum van Schone Kunsten, zowel om sociaal-artistieke projecten als om het werk van een gerenommeerd kunstenaar, aangezien al deze artistieke uitingen bijdragen tot de unieke Argentijnse identiteit. Via geleide excursies leiden we de bezoekers rond langs deze artistieke, maar vaak ook politieke en sociale, fenomenen.

Meer info op deze site

flyer2.jpg


11:25 Gepost door VIA in cultuur | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

22-01-11

Dossier Argentinie

Na anderhalf uur vliegen vanuit Buenos Aires sta ik in Mendoza aan de voet van de Andes, omringd door koppige wijnranken die pareltjes van Malbecs en Torrontes voortbrengen. Dit is één van de belangrijkste wijnstreken ter wereld. De grond is kurkdroog, de zon brandt en het water is schaars. Alles ten voordele van de karaktervolle wijntjes die hier voor weinig geld kunnen worden geproefd.

"Argentinië is een rijk land met veel arme mensen", vertelt de sympathieke Germán, eigenaar van restaurant Ocho Cepas in het centrum van Mendoza. Germán is een duizendpoot.

lees het dossier over Argentinie in de Morgen.

 

12:27 Gepost door VIA in info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

21-01-11

Speculoospasta

Koekjesproducent Lotus heeft niet langer het alleenrecht over speculoospasta. De Gentse rechtbank van koophandel verklaarde donderdag het octrooi van de firma nietig. Een gelijkaardig recept stond namelijk jaren geleden al op het internet.

Voorlopig kost een pot speculoospasta nog zo'n 2,5 euro. Best duur: onze vliegende reporter demonstreert u in onderstaand filmpje hoe simpel het is om zelf speculoospasta te maken...

http://www.gva.be/nieuws/in-de-rand/aid1010610/maak-nu-ze...

11:11 Gepost door VIA in info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

17-01-11

Debetkaarten niet meer bruikbaar, tenzij..

Bij de meeste Belgische banken kunnen vanaf vandaag debetkaarten alleen nog gebruikt worden in 56 landen in en rond Europa, maar niet meer in bijvoorbeeld de VS, Canada en China.

De maatregel is het gevolg van het toenemend aantal gevallen van 'skimming'. Daarbij worden de gegevens op de magneetstrip van de betaalkaart gekopieerd, waarna met een valse kaart fraude gepleegd wordt, meestal buiten Europa.

Om de stijging een halt toe te roepen, willen de banken het gebruik van Maestro beperken tot de 56 vooral Europese landen die enkel gebruikmaken van de veiligere chip op de kaart.

In totaal 22 banken zullen de debetkaarten blokkeren. Daarbij onder andere alle grootbanken, maar niet Citibank en Deutsche Bank.

Klanten kunnen hun bank wel vragen hun Maestro-functie tijdelijk opnieuw te activeren.

bron: het nieuwsblad

11:40 Gepost door VIA in info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

15-01-11

Een nieuw jaar, nieuwe plannen

Het jaar is weer begonnen. Er zijn een paar nieuwe Belgen (Vl) toegekomen. Onze openingsavond zal een ideale gelegenheid zijn om elkaar terug te zien en de nieuwe te leren kennen. Dit jaar organiseren we weer onze activiteiten rond U-CREA. Om de U in de verf te zetten, trekken we dit jaar de wijde wereld in. Elke maand gaan we op een vaste dag iets eten. Hierbij zou ik graag een reis rond de wereld maken op cullinair vlak. Als iemand tips moest hebben voor internationale restaurants waar we met een hoop kunnen binnenvallen zonder reservatiekosten en redelijk van prijs: laat maar komen.

Om een dag te nemen waarop het voor de meeste past, zou ik graag jullie voorkeur vernemen, ik zal de keuze beperken tot: in de week of int weekeinde. Om practische redenen voor de restaurants is in de week gemakkelijker, ik kan me wel voorstellen dat het voor de werkende onder ons misschien iets moeilijker is. Laat maar iets weten.


Via via is uiteraard onze eerste keuze voor de jaaropener, dit op 23 januari om 15u(rekbaar).


Verdere activiteiten dit jaar:

U = (uitstapjes) etentjes op een vaste dag in de maand

C = (Cullinair) Marlen's Coockingclass

R = (religieus getinte activiteiten) Paasontbijt en Sinterklaas

E = (educatie) Kwis der Lage Landen die dit jaar door ons gehost wordt.

A = (amusement) Toast op 11 juli

Er zullen zeker nog spontane activiteiten tussenkomen, onze agenda zal wel weer vol geraken.

Ook de bib begint aan een nieuw jaar. Nieuwe films zijn in aantocht en we zouden graag een traditie van een boekbesprekingavond willen starten. De migratieavond was echt leuk en plezant, vooral enorm creatief. Het zou mooi zijn moesten we dit kunnen overdoen.

Zo zijn we weer rond. Hopelijk hebben jullie er zin in en zien we elkaar op 23/1 in Via Via.

Tot Dan

 

21:19 Gepost door VIA in activiteiten VIW | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

14-01-11

Lezersbrief van Belg in La Nacion

Geert Beeckmans nam de moeite om een brief te schrijven naar de krant La Nacion om het schoolsysteem aan te klagen. Ze hebben hem zondag afgedrukt. Proficiat Geert en ...goed gezegd.

Link naar de lezersbrieven van La Nacion 9/1

Despilfarro argentino

Se­ñor Di­rec­tor:

"Hace 3 años ayudamos desde Bélgica a algunas escuelas argentinas: mandamos computadoras, juegos educativos, informaciones educativas, hasta voluntarios que den talleres en las escuelas.

"Por el año 2011 pedimos a los políticos y empresarios argentinos que le den más importancia e inviertan más en la educación del país para que podamos, juntos, dar más calidad a la enseñanza del futuro. La educación es el mejor elevador de la economía del país, el remedio contra la pobreza e inseguridad.

"Me dio bronca ver en un artículo de La Nacion que un gobierno invierta en un avión de lujo seis millones de dólares. No es una buena señal porque con este dinero se pueden armar muchos proyectos y recibir más respeto de la gente. Espero que haya muchas personas que no compartan esa actitud."

Geert Beeckmans
geert_beeckmans@yahoo.fr
Pijpstraat 16, 1770 Liedekerke Bélgica

20:30 Gepost door VIA in info | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

12-01-11

Belgium Beer cafe in Dakar

Het team van Belgium Beer Cafe Argentina trok naar Dakar en kon er Koen Wauters strikken bij de technische controle. Niki en Griet wilden Koen zeker niet teveel dorst laten rijden, en gaven hen een voorraad Belgische pintjes mee voor onderweg. Het zal daarom zijn dat hij zo goed presteert.

Koen Wauters en Tom De Leeuw (Toyota) zijn zonder kleerscheuren door het moeilijk rondje rond Copiapo gekomen, een rit met veel zand, heel veel zand en nog eens zand. Koen en Tom reden de 42ste tijd en staan nu 31ste in de stand, vijfde in hun klasse.
"Ik moet zeggen dat we vandaag slim gereden hebben" aldus Wauters. "Heel vroeg in de rit was er een enorme duin waar bijna niemand boven raakte. Je zag de rijders langs alle kanten proberen, soms lukte het, vaak ook niet. We zijn rond de duin gereden maar hebben ons daar vast gereden op een plaats waar ik dat gisteren ook al deed. Ik dacht dat de duin stopte maar dat was verkeerd gedacht. 20 minuten later waren we opnieuw op pad en hebben we ons nog eens ingegraven, deze keer op de kam van een duin. De locale bevolking heeft ons met een quad vlot getrokken en zo konden we verder rijden. Al bij al hebben we vandaag 40 minuten verloren in de duinen maar op deze moment is tijdverlies bijzaak. Iedereen had schrik van deze lus maar we zijn er goed door gekomen.
Morgen wacht de rijders een 686 km lange verbindingsrit waar de rijders via de San Francisco-pas opnieuw de grens naar Argentinië oversteken waar ze de klassementsrit afwerken in de witte duinen van Fiambala.  "Tijdens de verbindingsrit zullen Tom en ik afwisselend rijden" zegt Koen Wauters."Als we ook morgen goed door de rit raken dan hebben we het ergste gehad en zijn we weer een dag dichter bij de aankomst. Als we dan in de resterende ritten geen zotte dingen doen zou het er goed kunnen uitzien. Maar zo ver zijn we nog niet. We bekijken het dag per dag."
Koen en Tom bereikten in de vooravond het bivak. "We zijn goed op tijd binnen, kunnen nog iets eten en samen wat tijd doorbrengen om nadien vroeg in bed te kruipen. We moeten fris zijn, het wordt een lange dag" besluit Koen Wauters. website Feryn Dakar Sport

DSC_2060.JPG

We kijken al uit naar de andere capriolen van het Belgium Beer Cafe Argentina!

17:31 Gepost door VIA in info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

08-01-11

Verloren maandag: worstenbrood

worstenbrood.jpg1.jpgVerloren maandag of Verzworen maandag (Frans lundi perdu of lundi parjuré) is een Vlaamse traditie, over het algemeen op de maandag na de zondag na Driekoningen. Deze traditie is vooral hardnekkig in de provincie Antwerpen en in Doornik gebleven. Het is in Vlaanderen en vooral in de provincie Antwerpen de traditie om op die dag worstenbroden en appelbollen te eten. In de streek van Sint-Truiden (Belgisch-Limburg) wordt de maandag voor aswoensdag verloren maandag genoemd. Op die dag begint carnaval.

Over de herkomst van dit gebruik doen vele verhalen en stadslegendes de ronde, het ene al wat accurater omspringend met de historische informatie dan het andere. Op basis van historische feiten kunnen wel een aantal zeer waarschijnlijke hypotheses naar voor worden geschoven.

In archiefstukken is soms sprake van een “verzworen maandag”: een Lorreinse akte uit 1231 verhaalt over de “lundi parjuré”, de dag waarop sommige ambtenaren hun eed aflegden. Deze aanduiding bleef echter niet appelbol.jpgbeperkt tot de maandag na de eerste zondag na Driekoningen. Er wordt immers ook gesproken over de “verzworen maandag van Pasen“ of de “verzworen maandag van Kerstmis“. In Antwerpen wordt hiervan gewag gemaakt in een kerkrekening uit 1431, en later ook in een stadsrekening uit 1513. De eerste “Verloren Maandag” komen we tegen in 1730, te Leuven. Ook hierbij zou het gaan om een dag die “verloren” was: er werd niet gewerkt, omwille van de feestelijkheden ter gelegenheid van de eedaflegging der ambtenaren. Dergelijke plechtigheden werd (in Antwerpen) soms gevolgd door een feest. Om dat feest voor de stad betaalbaar te houden, kreeg men een goedkoop vleesbroodje te eten. Aangezien de ambtenaren de rest van die dag niet meer werkten, werd die dag al gauw “Verloren Maandag” gedoopt.

Een ander verhaal vertelt over de jaren toen de gilden machtig waren, begin 18de eeuw, hun nieuwjaarsfeest werd georganiseerd op de maandag na driekoningen. Er werd dan een ganse dag gevierd en werd er niet gewerkt. In Antwerpen werd er op die dag ook uit het gildenboek voorgelezen. De baas zou daarna zijn gasten uitnodigen voor een drink. In andere gemeenten gingen de gildenleden van deur tot deur nieuwjaarswensen aanbieden, daar kregen ze uiteraard ook wel een borrel. In de westhoek wordt deze maandag: weversmaandag genoemd en in Nederland is het Koppermaandag. Kopperen is: zich tegoed doen aan spijs en drank.

worstenbrood.jpgIn Antwerpen is het lang de gewoonte geweest, en in echte cafés gebeurt het nog, dat men getrakteerd werd op een appelbol of worstenbroodje. Dit idee kwam tot pain_perdu.jpgstand met de bakkers uit de buurt en om het goedkoop te houden, werd er vooral worst gebruikt.

Traditioneel mochten ook de havenarbeiders van Antwerpen op de maandag na driekoningen op kosten van de natiebazen drinken. Daarbij werd hen iets warms te eten aangeboden, samengesteld uit 'onverkoopbaar' vlees in een broodje: verloren eten...wat al gauw de naam van de maandag voortbracht. Het eten van écht worstenbrood, zoals wij dat nu kennen, wordt voor het eerst vermeld in 1913 in het boek van Edward Poffé; "Plezante mannen in een plezante stad”. Het gebruik zou volgens hem pas opgekomen zijn na 1880. Pas na de Tweede Wereldoorlog zorgde het worstenbrood bij de bakker voor een grote toeloop op "Verloren Maandag". Tot op heden werd deze lekkere traditie gehandhaafd en worden in sommige, traditionele Antwerpse horecazaken de klanten vergast op worstenbrood en/of appelbollen.

bron: wikipedia en eigen ervaring.

17:01 Gepost door VIA | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

07-01-11

Kamer gevraagd

Ik ben Maité
Vanaf eind maart zal ik in Buenos Aires verblijven om mijn stage bij Prensanueva te doen voor drie maanden.
Voor deze periode ben ik op zoek naar huisvesting.
Ik zoek een kamer voor een kleine drie maanden, in het centrum aangezien Prensanueva zou verhuizen van Tigre naar centrum.
De kamer mag klein zijn.

 
Bedankt
Maité Spaenjers

21:47 Gepost door VIA in info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

05-01-11

Fietsen in Buenos Aires

De stad Buenos Aires promoot het fietsen op een efficiente wijze. Vandaag zijn er weer twee nieuwe posten geopend waar je fietsen kan huren om rond te toeren. Je kan in een punt een fiets huren en het in een andere post afgeven. Het enigste dat je nodig hebt is een bewijs van woonst. Het stadsbestuur startte dit project een maand geleden. De nieuwe posten staan op Plaza Italia en parque Lezama. Zo kan je nu van Palermo tot in het zuiden fietsen, La Boca. De gele fietsen zijn gratis verkrijgbaar. In het totaal zijn er nu 6 posten geopend. De vier andere posten staan aan de Facultad de Derecho (recoleta), plaza San Martin, Retiro, Plaza Roma en aan het gebouw van de douane in Puerto Madero. In totaal zijn er 150 fietsen beschikbaar. Je kan je inschrijven op het internet of in de stations zelf. De service is gratis en werkt van maandag tot vrijdag, tussen 8 en 20 uur. Zaterdag van 9 tot 15.

Wat je nodig hebt is je DNI (paspoort ook wel denk ik) en een factuur van telefoon-water-gas of electriciteit waarop je adres vermeld staat.  Inschrijven op het internet kan hier

 

La ciudad tendrá desde hoy dos estaciones más de bicicletas en sitios públicos, las que forman parte del sistema bicing, que lleva adelante el gobierno porteño desde hace poco más de un mes: estarán situadas en Plaza Italia, en Palermo, y en parque Lezama, en La Boca.

De esta manera, los usuarios podrán recorrer todo el corredor Norte (Palermo-Retiro) y el Sur (Retiro-La Boca) con las bicicletas amarillas, que están disponibles de manera gratuita. En total, la ciudad ya dispone de seis estaciones, puesto que el 1° de diciembre pasado se inauguraron otras cuatro situadas en la Facultad de Derecho (Recoleta), en la plaza San Martín (Retiro), en la plaza Roma y en el edificio de la Aduana (ambas en el bajo porteño).

Desde hoy, con la puesta en funcionamiento de las estaciones de Plaza Italia y parque Lezama habrá en total 150 bicicletas disponibles para aquellos usuarios que previamente se inscriban por Internet o bien lo hagan en las mismas estaciones que ofrecen este servicio, que es gratuito y funciona de lunes a viernes, entre las 8 y las 20, y los sábados, de 9 a 15.

"Así como lo hacen las grandes capitales del mundo, seguimos apostando a la bicicleta como medio de transporte: es gratis, es rápido, es saludable y es ecológico", dijo a La Nacion el jefe de gabinete porteño, Horacio Rodríguez Larreta.

Si bien los funcionarios de la ciudad aseguran que es notorio el incremento de la gente que utiliza las ciclovías, se advierte que todavía son pocos los que lo han incorporado como medio de transporte diario.

Guillermo Dietrich, subsecretario de esa área en la ciudad, aseguró: "Según las mediciones que hacemos, por mes se incrementa un diez por ciento la cantidad de gente que utiliza las ciclovías, y la mayoría lo hace para movilizarse al trabajo o para realizar trámites. Estamos satisfechos, porque la gente asumió el compromiso de cuidar las bicicletas y el sistema está dando muy buenos resultados".

Según datos aportados por el gobierno de Macri, en poco más de un mes de la puesta en marcha del sistema bicing en la ciudad, 4205 personas se registraron para utilizar las bicicletas. Y, en total, se realizaron hasta ayer 3569 viajes.

"Estoy de acuerdo con la ley de bicing, pero la ciudad debe crecer de manera paulatina para no complicar con ciclovías el tránsito del transporte público. Por las cifras de la gente que usa las bicicletas, que son poco más de 3500 personas en un mes, muestran que esto debió hacerse de manera escalonada, en la medida en que las ciclovías se vayan ocupando por los usuarios", dijo a La Nacion el diputado porteño por la Coalición Cívica Sergio Abrevaya, vocal de la Comisión de Tránsito y Transporte.

En dos semanas

En las próximas semanas, la ciudad prevé que se habiliten otras dos estaciones, que estarán situadas en el Correo Central -en Perón y avenida Madero- y otra en Perón y la avenida 9 de Julio. En cada una de ellas se sumarán 25 bicicletas, al igual que en el resto de las demás estaciones.

"En la medida en que vayamos incorporando más estaciones a la red de ciclovías [hay 45 kilómetros construidos en total] la gente utilizará más la bicicleta como medio de transporte", dijo Dietrich.

Para acceder a una de las bicicletas, los interesados deben presentarse con el DNI y una factura de servicio a nombre del solicitante, con fotocopias de ambos documentos. También deberá asumir el compromiso de reparar una eventual rotura o hacerse cargo del costo por el robo del rodado.

14:35 Gepost door VIA in info | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

04-01-11

Dakar 2011 is vertrokken

Dakar begint officieel op 1 januari. Maar de redactie was reeds ter plaatse. Officieus en voor de teams is hij al in volle gang. Het team Feryn was gisteren toegekomen. De tweede piloot van het team, Koen Wauters, komt morgen toe. Pascal, de motor achter het team FerynDakarSport, maakte tijd voor de redactie voor een kijkje achter de schermen.100_6064.JPG

De wagens stonden op een parking in het centrum van Buenos Aires. Twee wagens in competitie, een snelle interventie wagen en de materiaaltruck stonden achterin op een openlucht parking. Het team was in volle bedrijvigheid. Het materiaal werd nagekeken, iedereen kreeg briefing waar wat lag, de competitie-auto's van Pascal en Koen werden nog eens nagekeken. De auto van Koen was met een technisch probleem van de boot gekomen, maar het euvel was reeds hersteld. Toen ik de parking opliep, zat Pascal met zijn hoofd in zijn wagen om de laatste kleine details naar zijn hand te zetten. De voorzetel zou vanaf overmorgen voor 16 dagen zijn wereld worden. Er hing een gemoedelijke sfeer. We werden hartelijk ontvangen, kregen dadelijk een frisse Ice-Tea of Pepsi van Guille. De redactie ging voor de Ice-Tea uit nostalgie, deze drank is in Argentinie nl niet te krijgen.

We maken even een praatje met Guille, co-piloot van Pascal. Hij is zenuwachtig, vertelt hij ons. Uiterlijk is het er niet aan te zien. Hij staat rustig tegen de auto en drinkt een Pepsi. Ik vraag hem hoe het eigenlijk komt dat Dakar zoveel aandacht krijgt in Belgie en Nederland.

"Voor Nederland weet ik het niet, maar de traditie in Belgie is gegroeid van bij het begin, toen Jacky Ickx in 1983 de Dakar won. Hij heeft verschillende keren meegedaan, zelfs ook nog met zijn dochter. Vandaar het succes in Belgie. En na Ickx reed Koen Wauters mee, ook dat heeft bijgedragen dat het publiek Dakar bleef volgen."

(nvdr: Ook Gaston Rahier, motocross wereldtitel in 125cc 1975-1976-1977 en twee eindzeges in Parijs Dakar 1984-1985. Ook André Malherbe, motocrosser en wereldtitelhouder, deed mee aan Parijs-Dakar, waar hij zwaar ten val kwam en voor het leven verlamd is.)

lees meer

00:22 Gepost door VIA in info | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |