15-01-11

Een nieuw jaar, nieuwe plannen

Het jaar is weer begonnen. Er zijn een paar nieuwe Belgen (Vl) toegekomen. Onze openingsavond zal een ideale gelegenheid zijn om elkaar terug te zien en de nieuwe te leren kennen. Dit jaar organiseren we weer onze activiteiten rond U-CREA. Om de U in de verf te zetten, trekken we dit jaar de wijde wereld in. Elke maand gaan we op een vaste dag iets eten. Hierbij zou ik graag een reis rond de wereld maken op cullinair vlak. Als iemand tips moest hebben voor internationale restaurants waar we met een hoop kunnen binnenvallen zonder reservatiekosten en redelijk van prijs: laat maar komen.

Om een dag te nemen waarop het voor de meeste past, zou ik graag jullie voorkeur vernemen, ik zal de keuze beperken tot: in de week of int weekeinde. Om practische redenen voor de restaurants is in de week gemakkelijker, ik kan me wel voorstellen dat het voor de werkende onder ons misschien iets moeilijker is. Laat maar iets weten.


Via via is uiteraard onze eerste keuze voor de jaaropener, dit op 23 januari om 15u(rekbaar).


Verdere activiteiten dit jaar:

U = (uitstapjes) etentjes op een vaste dag in de maand

C = (Cullinair) Marlen's Coockingclass

R = (religieus getinte activiteiten) Paasontbijt en Sinterklaas

E = (educatie) Kwis der Lage Landen die dit jaar door ons gehost wordt.

A = (amusement) Toast op 11 juli

Er zullen zeker nog spontane activiteiten tussenkomen, onze agenda zal wel weer vol geraken.

Ook de bib begint aan een nieuw jaar. Nieuwe films zijn in aantocht en we zouden graag een traditie van een boekbesprekingavond willen starten. De migratieavond was echt leuk en plezant, vooral enorm creatief. Het zou mooi zijn moesten we dit kunnen overdoen.

Zo zijn we weer rond. Hopelijk hebben jullie er zin in en zien we elkaar op 23/1 in Via Via.

Tot Dan

 

21:19 Gepost door VIA in activiteiten VIW | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

Graag zou ik regelmatig nieuws ontvangen over al de activiteiten dat jullie organiseren, ik Belgische en woon sinds 17 jaar bijna in Concordia Entre Rios maar zou graag kontakt opnemen met andere Vlamingen die hier in Argentinië wonen, mag ik U vragen wat is de URL ik heb daar niets geschreven omdat ik niet weet wat het is.
Alvast aangename kennismaking met al de Vlaamingen in de Wereld, tot schrijfs en vriendelijk groeten,

Sonia M. Vermeersch.

Gepost door: Vermeersch Sonia | 19-01-11

Hallo Sonia, de URL is een website adres, beginnend met www. of http:// dat is voor mensen die een website hebben. Ik had ook graag even je emailadres gehad om je mee op de lijst te zetten, die kan je me altijd prive mailen naar reincastle@hotmail.com
En dan stuur ik je elke keer als er een nieuw bericht komt, een nieuwsbrief toe.

Gepost door: rein | 25-01-11

De commentaren zijn gesloten.