10-07-10

Van Vlees en Bloed

De marathon van vlees en bloed, de topreeks van TV1, was een succes. Het was een regenachtige koude zondag. 1 voor 1 vielen we binnen bij Heleen, die ons hartelijk ontving met een glaasje rode/witte wijn, bailys en zelfs rum of vodka stond op het programma, maar dat hebben we maar zo gelaten, anders zouden we zeker de laatste aflevring niet gehaald hebben.

vlleesbloed

De dvd's waren ons geleend door Tinne Lemmens, ook Joke van de ambassade had ons haar dvd's gegeven, maar die werkten niet op mijn dvdspeler.

Iedereen had een hapje mee en we begonnen dan ook maar dadekuhj te smullen terwijl we wachtten op de laatste kijkers. Toen iedereen aanwezig was, begon de voorstelling. We maakten het ons gemakkelijk, oudjes op en jongeren naast de sofa. Het licht werd gedempt. Het was weer even gezellig zondagnamiddag in het koude België.


De serie was fantastisch, iedereen genoot. In de helft namen we even een plaspauze en Heleen bood ons een zoet hapje aan met een tasje koffie of thee. We werden door onze gastvrouw echt in de watte gelegd, en buiten regende het dat het kletterde, meer Belgisch kon het niet zijn.

Naar het einde toe zat iedereen nog even fris op het puntje van de sofa benieuwd hoe het zou aflopen. Geweldig!! 6 uur luxe van TV kijken in het kempisch, en inderdaad 'me mij kunde nogal is lachen he, ik zijn nogal ne keirel!'

Heleen is nu naar Santiago de Chili, of we haar missen? Uiteraard, wij zijn ook maar van vlees en bloed...

 

03:48 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.