10-07-10

Dacht u

Dat het leven van een VIW vertegenwoordigster een lachtertje was? Dan heb je juist gedacht, dat het een rustig leven is, moet ik jullie tegenspreken. Tussen het herinrichten van de bib, 50 nieuwe boeken, het organiseren van de expo in de senaat van Argentinië, het vechten tegen de bureaucratie ter plaatse en nog enkele dagelijkse werkverplichtingen, de WK voetbal en nog van die plezante dingen, word ik op de vingers getikt door een wakkere burger. "Er ontbreken verslagen van vergaderingen."


Ja inderdaad, we hebben een drukke tijd achter de rug en de verslagen zijn hier niet verschenen, mea culpa.

De Workshop koken bij Marleen heb ik al rechtgezet.

DSCN2754

Let u vooral op het vingertje van de lerares...

De marathon van Vlees en Bloed.

100_3835

Ten huize Heleen, spijtig genoeg nu vertrokken naar Santiago

De WK in Via Via

Dit is oud nieuws: Argentinie-Mexico: toen was het nog feesten, maar nu is dit dus voorbij. Toch was het gezellig en de sfeer was er zeker, in Via via

dyn008_original_480_360_jpeg_2625965_a365720acb95d0e0a2c7ecd28257a392

De voetbalmatch Belgie-Nederland.

Over het laatste kan ik kort zijn. Ikzelf was er niet bij en heb een verslag gevraagd van een ooggetuige. Als dat toekomt, wordt dat onmiddelijk geplaatst. Ik kan wel de uitslag al meegeven: Belgie-Nederland futbal cinco, zoals dat hier genoemd wordt, is schitterend gespeeld door onze jongens. Zij hebben de naam van Belgie als voetbal land hoog gehouden, dat kon ook niet anders:

16-7

Dat was de officiele uitslag, ik heb wel gehoord dat er na de 16de goal niet meer geteld werd. De topscoorder was Said en ook Christof Robays heeft zijn beste voeten voorgezet. Onze goalie Wouter heeft er maar 7 binnengelaten, wat een topprestatie is. Moesten andere medespelers zich geroepen voelen om een verslag te schrijven, ik zou zeggen: laat u gaan!!!

 

01:42 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.