07-07-10

Belgische dag in Tigre

11 juli is een Vlaamse feestdag, 21 juli is het de Nationale (Belgische) feestdag. Deze twee feesten worden dit jaar origineel ingevuld door Peter en het Cultureel Centrum Caraguata in Tigre. 
Op zaterdag 17 juli worden we voor een heuse Belgische dag uitgenodigd. Om 11.45u wordt er eerst een eucharistie-viering gehouden op het eiland (elke 3de zaterdag van de maand). Daarna worden we verlekkerd op pannenkoeken, enkele taarten en chocoladecreme (chocolademouse met citroen en munt)
De kinderen van het CC caraguata zullen Belgische vlaggen verven en het eiland een Belgisch tintje geven.
 

De bedoeling van het geheel is het cultureel centrum wat luister te geven bij de Belgen en het werk van Peter bekend te maken in de Belgische gemeenschap in Argentinië. We worden dus allemaal verwacht om deze Belgische dag samen met de kinderen van de Delta te vieren.
Gelieve te laten weten of je komt, zodat Peter weet voor hoeveel mensen hij dit lekkers mag maken.

practische info: Uren van de boot.: 10u30 stipt in Tigre, rampa 2 Delta Liñeas- tickets kopen aan loket 1, kostprijs per ticket per persoon 21,5 pesos heen en terug (1 uurtje varen)
Adres (vernoemen als je bootticket koopt): Caraguata nr......
trein Retiro - Tigre heen en terug 2.70 pesos (50 minuten)
De boot komt aan op het eiland om 11u30 een kwartiertje na aankomst volgt er een Eucharistie-viering van 20 minuutjes en daarna gezellig samenzijn met pannenkoeken, taartjes, dessertjes en versnaperingen.

Peter is klaar met de administratie, dit wil zeggen dat het centrum in orde is voor de officiele erkenning voor donaties/giften.

23:08 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.