29-05-10

Quiz der lage landen

Gisteren verscheen een raar fenomeen aan het firmament in Palermo Hollywood. Een licht scheen in de duisternis, verrassend en verblindend.

100_3967

Het publiek kwam van heinde en ver en nam ongehoorde risico's om alles te kunnen zien.

100_3948

De

n124068764270967_1262

 


werd opnieuw georganiseerd, dit jaar onder de hosting van de Nederlanders, olv André Das. Het was weer een succes! De opkomst was groots en de beste brains van de lage landen zakten af om hun kennis te bewijzen.

Wist u dat...

Kloosterboer een Argentijnse schone is? Nederland zich voor minder WK's heeft geplaatst dan Belgie? de WK 2010 in 9 stadia wordt gespeeld, heu nee, 10... een mannelijke gynaecoloog een androloog is? Teatro Colon werd afgewerkt door een Belgische architect?

De vragen waren heel gevarieerd, rond actuele thema's, zoals de bicentenario en de Wereldbeker voetbal. Ze werden bijelkaar gesprokkeld door het brain-storm duo Heleen en Ellen en getuigden van een hoge intelligentie, vandaar dat de beste dan ook gewonnen hebben! De welverdiende winnaars waren van Nederlandse origine, en zijn bij deze van harte gefeliciteerd, we rollen voor hen de rode loper uit!

Old Boys Network

100_3952

Een gemengd team, Nederlanders en Belgen, eindigden fantastisch op de tweede plaats. Maar winnen of verliezen was niet de echte boodschap, het is meespelen dat telde, zoals ons wijselijk werd meegedeeld door Wouter.

Een meer gedetailleerd verslag volgt later in het blaadje van de Nederlandse club, samen met de prachtige foto's van de fotograaf Ellen.

Volgend jaar is het weer aan VIW om deze kwis, dit nu tot een traditie is uitgegroeid, te organiseren en we hopen dat we de Nederlanders kunnen evenaren.

kwis

 

 

 

19:45 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.