20-05-10

Vlaamse Gauchos gezocht

Beste,

 

Ik ben Stijn en ben momenteel werkzaam voor Sultan Sushi.

 

Momenteel werken wij, tv-productiehuis Sultan Sushi, aan het gloednieuwe programma “Smaakambassadeurs”, een reeks voor de openbare zender één (VRT).

 

Voor deze reeks gaan we op zoek naar Belgen die geëmigreerd zijn naar het buitenland en daar actief zijn op culinair vlak – mensen die genieten en Bourgondisch leven hoog in het vaandel dragen.

Dat kan op heel uiteenlopende manieren: een chefkok, een chocolatier, een leraar in een koksschool, een bierbrouwer, een wijnbouwer, een patissier, een patémaker, iemand die olijfolie maakt,…

Andere suggesties zijn natuurlijk ook welkom: we beperken onze zoektocht zeker niet tot bovenstaande opsomming.

 

Smaakambassadeurs is een programma waarin we elke aflevering een mooi portret schetsen van iemand die gepassioneerd door eten en drinken en op dergelijke manier actief is in het buitenland.

 

Ik ben eigenlijk specifiek op zoek naar Vlaamse  veehandelaars in Argentinië. Het zou prachtig zijn moesten er Vlaamse gaucho’s bestaan of iets dat er op gelijkt.

 

Bij deze zou ik een beroep willen doen op jullie kennis van Belgen in Argentinië. Moesten jullie andere Belgen kennen die in een andere sector actief zijn en die passen binnen de format is ook alle informatie hieromtrent meer dan welkom.

 

In bijlage kan je onze oproep terugvinden.

 

Mvg

 

Stijn Geenen

Redacteur

Stijn.Geenen@sultansushi.be

check www.sultansushi.be voor alle info over onze programma's, events en corporates.

DPHL_070510_vista

15:11 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.