27-03-10

Roeien in de delta

Op 11 april gaan we naar Tigre, de Delta in. Voor de sportievelingen kan dat met de kayak, voor de anderen kan het met de taxiboot. We trekken naar een eiland waar we een asado krijgen en verder kunnen genieten van de natuur en de rust.

De dag ziet er als volgt uit:

We ontmoeten elkaar om 10u in het station Tigre, er kan eventueel afgesproken worden in Retiro voor diegene die met de trein reizen en uit Retiro zouden vertrekken. Om 10.30 worden we bij de Club de Regatas Hispano Argentino paseo Victorica 50 verwacht. Daar worden de kayaks uitgedeeld, dubbel of triple. We krijgen even les en practische tips. Om 11u worden we te water gelaten om tot aan het eiland te roeien, dit door kanaaltjes, riviertjes en beekjes.
De afstand is makkelijk te halen voor iedereen, geoefenden en leken. Eenmaal op het eiland wordt het middagmaal geserveerd: choripan met sla en tomaatjes, met de nodige frisdranken. Later wordt er koffie, thee of mate geserveerd.
Na het middagmaal is er een wandeling voorzien op het eiland en krijgen we een uitleg over de delta. Om 16u wordt de terugtocht georganiseerd en om 17u komen de kayakers terug aan in Tigre.

De locatie is veranderd, om het iets goedkoper aan te kunnen bieden.
De prijs, met de maaltijd incluis, is 120 pesos per persoon. Diegene die niet met de kayak naar het eiland gaan, betalen 60 pesos voor heel de dag + taxiboot heen en terug naar het eiland.

Reeds ingeschreven:

Familie Van Hauwermeiren

Ilse Willebrords

Juan en Rein

Veerle en Eduardo (nog bevestigen)

Tom Dieusaert

Als er enige verandering zou zijn, gelieve dit dan even te melden.

Ook bij de inschrijven vermelden of je wil kayakken of of je met de taxiboot gaat.

Er is plaats voor 12 mensen in de kayak.

Gelieve zo vlug mogelijk in te schrijven, zodat ik de dag kan reserveren.

Meer info

 

 

01:31 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.