30-01-10

Voor vakantiegangers, door vakantiegangers

BUENOS AIRES

Met de fiets door Buenos Aires

http://fietstoursbuenosaires.blogspot.com/

 

Urban Art in Buenos Aires

Desvío Buenos Aires is een educatief en toeristisch project dat bezoekers van de Argentijnse hoofdstad de mogelijkheid biedt om de stad en haar kunstscène op alternatieve wijze te leren kennen.  Het gaat hier zowel om straattheater als om de kunst uit het Museum van Schone Kunsten, zowel om sociaal-artistieke projecten als om het werk van een gerenommeerd kunstenaar, aangezien al deze artistieke uitingen bijdragen tot de unieke Argentijnse identiteit. Via geleide excursies leiden we de bezoekers rond langs deze artistieke, maar vaak ook politieke en sociale, fenomenen.

www.desviobuenosaires.wordpress.com
www.facebook.com/pages/Desvio-Buenos-Aires

 

Hostal in San Telmo

Via via reiscafe

Ook een via via in Peru en in Chili.

 

 

SALTA
 
Twee adressen in Salta (van Tinne)

1. Casa Hernandez, Nederlanders, op 15 minuten van de stad Salta gelegen - heel leuk, en helemaal niet duur:
 
2. Bij de Belgen, in San Carlos, dichtbij Cafayate in het zuiden van de provincie, in de Valle Calchaquí. Prachtig gelegen, heel mooi gerenoveerd, met ook een eigen bierbrouwerij (héél lekker bier). Iets duurder maar ECHT een aanrader:
 
MENDOZA
 
 
Mendozaandes es travesías en 4x4. Ofrecemos excursiones en turismo aventura en 4x4, combinado la travesías con safari fotográfico, trekking, pesca, cabalgatas, campamento nocturno, montañismo, cultura, vino y buenas costumbres. Invitamos al visitante a una experiencia inolvidable preparando su viaje a su medida. Explore y descubra tesoros únicos en los Andes. (De gids is een Belg, Luc Serdong, Mendozaandes is nu ook uitgebreid met een B&B)

PROVINCIA BUENOS AIRES

DELTA

 
De Delta is een rijk en prachtig natuurgebied. Een boottochtje door de feerieke kanalen is uniek. Peter De Bruyne maakt het voor ons mogelijk.

Un paseo en el delta ??? a partir de la estación fluvial de tigre... (escalera enfrente de Mc Donald) .

Con lancha abierta privada (6 metros).... 125 pesos por hora (1a hora a 175 pesos).. max. 4 personas.

Ejemplo : visita al Río Paraná de la estación fluvial :
2 horas... ida y vuelta hasta el Paraná : una hora (via lindo arroyos) y una hora sobre el Río Paraná.

Bienvenido ! Hasta pronto ! Tot hoors !

We also speak dutch, french and english !

Why not ?? Pourquoi pas ?

4

Meer info

SANTA CRUZ

EL CALAFATE

argentinie,patagonie,reisgids argentinie,belgen in argentinie,reisinformatie argentinieTIP VAN LUC EN MARLEEN:

Een hotel in El calafate gerund door een Belgische dame. Tip top in orde, gratis shuttle om het uur naar centrum Calafate. HOTEL EDENIA in PUNTA SOBERANA, dicht bij Perito Moreno.

Commentaren

Hey!

Wij zijn twee mannen van 25 jaar en komen binnen 2 weken of zo vanuit bolivie naar argentinie. Wij zouden graag een paar dagen ofwel helpen op een ranch ofwel wat vrijwilligerswerk doen. Heeft er iemand kennissen of iets dergelijks bij wie we terecht kunnen?

Wouter en stijn

Gepost door: wouter | 21-07-10

hallo Wouter en Stijn, er staat geen mailadres bij jullie berichtje, vandaar het antwoord hier: zijn jullie al in Argentinie? je kan me altijd schrijven op reincastle@hotmail.com

Gepost door: rein | 21-08-10

De commentaren zijn gesloten.