02-11-09

Fotowedstrijd Beagle

Reis jij in de komende maanden naar Zuid-Amerika, Galapagos, Australië, Tenerife, Mauritius, Kaapverdië of Tahiti, of ben je daar pas geweest? Net als wij maak je ongetwijfeld foto's van de bijzondere dingen die je op je reis tegenkomt. Laat ons meegenieten van je mooiste foto's onderweg. Wie weet kiezen we jouw foto uit als de ultieme Beagle-foto!

Wat voor foto's willen we zien?
Ten eerste is het natuurlijk een vereiste dat je ingezonden foto door jou gemaakt is. Ten tweede is het de bedoeling dat het land waar de foto gemaakt is zich op "onze" Beagle-route bevindt.

Blijf bij het thema: Wij willen ons verwonderen zoals Charles Darwin dat deed op zijn reis. Denk aan overweldigende stukjes natuur of cultuur, een foto van een bijzondere belevenis die jij onderweg meemaakte... Of misschien wist je op treffende wijze een voorbeeld van milieuproblematiek vast te leggen.

Hoe doe je mee?
Nog geen Flickr-account? Maak die dan aan (een instructie vind je hier). Voeg je mooiste foto aan je eigen Flickr-account toe. Word vervolgens lid van onze groep op Flickr, zodat je een foto uit je eigen account naar de group pool kunt kopiëren. Maximaal 3 foto's per persoon. Zet in de titel van de foto je naam, en zo specifiek mogelijk de locatie waar de foto gemaakt is (bijvoorbeeld "P. Janssen/Puerto Madryn, Argentinië"). Uiteraard mag je een beschrijving toevoegen.

Wat kun je winnen?
Voor niets gaat de zon op. Als jouw foto ons het gewenste kippenvel bezorgt, krijg je daar wat voor terug. Behalve de faam krijgt de maker van de beste foto de Canon Eos 500D spiegelreflexcamera met de EF-s 18-55 IS Kit!

De voorwaarden vind je hier.

We kijken uit naar je inzending!

13:33 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.