20-09-09

Poppentheater en bezoek vanuit Belgie

De vergadering van 19 september werd heel schattig geopend. We hadden indianen op bezoek, sneeuw en wandelende bomen. Ook al zei Heleen heel overtuigend dat bomen echt niet kunnen wandelen, bleef de mystieke sfeer even voor twijfel over haar woorden zorgen.

Imagen 004

Daarna werden we weer op de grond gezet door Mike, een vrijwilligerswerker.

Imagen 013Imagen 012Imagen 011

Hij komt een maand in BA werken in publieke scholen. In Belgie werkt hij voor de VUB en vangt hij buitenlandse studenten op die een beurs hebben om in Brussel te studeren. Vooral met de Peruanen heeft hij te doen, zij zijn na een paar weken in het grauwe Brussel aan een depressie toe. Dit niet door het mistige en koude weer, wel omdat er geen keuze is in de aardappelen, zij missen vooral hun gevarieerde soorten schatjes van patatjes.

De vergadering was geslaagd en dit door al wie aanwezig was.

Bedankt Mike voor je uitleg en je tijd, bedankt Katlijn, Juan en Gaëlle voor het prachtige poppentheater, bedankt Heleen om ons terug naar de werkelijkheid te halen en ons weer met onze wortels in de grond te planten, bedankt iedereen die er was en bedankt Juan, fotograaf van dienst.

Nog wat sfeerbeelden:

Imagen 003Imagen 004Imagen 006

Over schatjes van patatjes gesproken.

Imagen 010Imagen 002

Mike Dilien zei ook nog dat als er mensen zijn die kinderen hebben die naar België willen komen studeren, ze altijd met hem contact mogen opnemen. Nu gaat hij terug voltijds studeren, maar hij heeft een schat aan info. Zijn emailadres kan je bij mij altijd krijgen.


15:11 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.