08-06-09

Boekenuitleenavond

Zaterdag was onze boekenuitleenavond, een voorloper op de Vlaamse bib die bijna rond is. Het was heel gezellig, knusjes met ons 5-en: Marleen, Luc, Heleen en Christof die nog de moed had om na de voetbal van River helemaal naar Via via af te zakken.

We zijn allemaal met een schat aan ongelezen boeken naar huis gegaan, en ik ben er dadelijk ingevlogen, in mijne Verhulst. Hilarisch boekje, bedankt Marleen en Luc, het is echt een aanrader.

Er zijn nog een paar andere boeken door Heleen geschonken aan de bib, muchas gracias, Heleen. Over de bib meer nieuws volgende week. Een lijst heb ik niet opgemaakt van de boeken die iedereen meeheeft, iedereen onthoudt het wel van wie de boeken zijn, niet?

Voor de rest rest mij nog om iedereen die naar Belgie vertrekt de komende weken, een goede reis te wensen: hopelijk ontmoeten jullie een prachtige zomer in Belgie. Voor diegene die naar elders trekken op vakantie of om andere redenen: ook een goede reis!

Aangezien juli en augustus min of meer vakantiemaanden zijn, voor Belgie en ook een klein beetje hier, gaan we geen VIA-VIW bijeenkomsten doen. We beginnen er terug aan in september met een vergadering die de lente met kleur zal inzetten.

We hebben wel nog de filmavond van 26 juni, 21u. Gelieve je in te schrijven omdat de plaatsen beperkt zijn. De film: BENX - plaats: via via.

Tot dan iedereen en geniet van de winter in BA!!

Rein

17:24 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.