30-03-09

Nieuws over La Petite Bande

Beste vrienden ondertekenaars van "Save La Petite Bande",

Héél hartelijk bedankt voor het ondertekenen van onze petitie! Dankzij uw steun kon La Petite Bande in februari bij haar verweerschrift melding maken van - op dat moment - 15.000 protest-stemmen uit meer dan 100 verschillende landen. Ook werd een selectie van uw persoonlijke commentaren bijgevoegd.

De Minister beslist in de komende weken over de verdeling van de subsidies. We willen u graag op de hoogte brengen van dit besluit en de gevolgen hiervan voor de toekomst van La Petite Bande. Wegens de strenge privacy-wetgeving is dit echter de enige e-mail die wij aan u allen mogen sturen.

Daarom: Als u wenst te vernemen wat de minister besluit en wat de gevolgen hiervan zullen zijn voor de toekomst van La Petite Bande, gelieve dan hier in te tekenen om geïnformeerd te worden door Sigiswald Kuijken zelf over het resultaat van onze petitie.
Alleen op deze manier kunnen wij u op de hoogte houden.

De petitie loopt nog door in de komende weken, het aantal ondertekenaars is inmiddels opgelopen tot 20.000 en meer handtekeningen zijn nog steeds zeer welkom - misschien hebt u nog meer vrienden die willen ondertekenen?

Om u bijzonder te danken stuurt Sigiswald Kuijken u deze persoonlijke boodschap:

"Uw steun en sympathie hebben mij deugd gedaan; zij tonen immers duidelijk hoe diep de nood is aan muziek en kunst die de alledaagsheid overstijgt. In deze overtuiging voel ik mij met u verbonden. Musica Medicina Dolorum! Onze wereld heeft deze helende kracht nodig."

Het zal ons een genoegen zijn om u te blijven informeren over de ontwikkelingen in de nabije toekomst.

Hartelijke groet,

Esther Visser, initiatiefneemster van de petitie
& Sigiswald Kuijken

lees meer

18:40 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.