14-02-09

Wijndegustatie

Vrijdag 13 februari openden we VIA 2009 met een wijndegustatie. Aanwezigen waren: Veerle en Eric, Luc en Marleen, Heleen, Rein en Juan. De wijnen vielen verdeeld in de smaak. Het was duidelijk dat de keuze van de wijnen goed was, er was voor ieder wat wils. De uiteenzetting was heel leerrijk en vooral niet saai gegeven. Er werden enkel Argentijnse wijndruiven geproefd, zoals de Bonarda, Malbec en de Torrontes. Het menuutje van Via via was ook heel lekker en aangepast aan de kwaliteit van de flessen die we voorgeschoteld kregen.

viw-1

Later op de avond vielen Anneke en Gert binnen, twee 'toeristen' die poolshoogte kwamen nemen om zich hier eventueel te vestigen. Wie nog nuttige info heeft voor Anneke en Gert, kunnen me een berichtje laten, zodat ik hun emailadres kan doorgeven. Ze hebben vooral vragen over het kopen van een huis of appartement in Argentinie en het verkrijgen van een visa met of zonder werk.

De afterdrink op het terras in de koelte van de Buenosaerense nacht was verfrissend, er werd vooral gepraat over hoe onze kindjes Belg kunnen worden of blijven, hoe Argentijnse mannen zijn en we probeerden enkele antwoorden los te krijgen van de kwisdame Heleen, wat niet gelukt is.

 

 

22:39 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.