11-02-09

Mens erger je niet.

De vergadering van 4 februari was een succes. We hebben spijtig genoeg geen spelletjes gespeeld, daar kwamen we niet aan toe. We hebben zoveel afgebabbeld, dat we geen tijd hadden om een spelletje te gaan halen. Alleen Geert is even het Tamega spel gaan halen om het te tonen aan de geintresseerden.Het was niet meer volledig, spijtig genoeg.

De aanwezigen waren:

Luc en Marleen, Tanja, Heleen, Geert en Eugenia, Bart (even op vakantie en het was heel leuk om hem weer te zien), Anke, Peter en co, en ik, Rein. Ik hoop dat ik niemand vergeten ben.

Bart was hier even op vakantie, in 2007 was hij hier om te studeren en zich te amuseren, wat hij alletwee gedaan heeft. Nu is hij terug werkzaam in Brussel en kwam ons even bezoeken. Het was leuk hem weer terug te zien. Peter en co, waren hier op info-bezoek, Peter kwam poolshoogte nemen om te zien of hij hier kan komen wonen met vrouw en kinderen. Hij kwam langs om eens met vlaamse expats te praten en hij is met veel nuttige info terug naar huis vertrokken.

De andere, ouwegetrouwen, hebben zich goed geamuseerd, een avond in ACA is voor herhaling vatbaar, hoewel we volgende keer echt wel gaan spelen!!

 

19:08 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.