19-11-08

Parijs Dakar

What's in a name: Het is meer Argentinie Chili, dit jaar. Om enkele vlamingen die deze race meerijden te volgen en eventueel aan te sporen, surf je even naar:

74x54_iLyROoaftC6J_1

Aankomst in Buenos Aires op 17 januari 2009, en wie weet krijgen we het voor elkaar om een Belg na afloop te strikken voor een pint met VIA.

Heel het avontuur is te volgen op:

http://www.dakar-adventure.be/

 

 

21:28 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Hola todos!

Zoals sommigen onder jullie weten, werk ik voor Alcopa 2-Wheels, importeur van onder andere Suzuki motos in België.
Nu dat Dakar in Argentinië plaatsvindt, is het een unieke kans om dit evenement van dichtbij te beleven!
Er is publieke toegang tot Dakar Village (Predio La Rural) van 31/12 tot 2 januari vanaf 10h tot 19h. De rally begint op 3 januari maar er zou een openingsceremonie plaatsvinden op 2 januari aan de Obelisk van 17h tot 23h.
Een overzicht van het programma vind je op deze link: http://www.dakar.com/2009/DAK/presentation/us/r3_7-buenos-aires.html

Een collega van Suzuki België, Mark Verriest, neemt deel aan de Rally Dakar op een Suzuki moto en is bereid zijn ervaringen met de Belgen in Argentinië delen. We zouden eventueel op 18 januari kunnen afspreken in de Via Via samen met de andere Belgische Dakar deelnemers (?). Ik ga sowieso een kijkje nemen op Dakar Village en de openingsceremonie op 2 januari. Degenen die geïnteresseerd zijn om mee te gaan, laat het maar weten: tanja.maes@alcopa2wheels.com of 1151617685

Hasta luego,

Tanja

Gepost door: Tanja Maes | 11-12-08

De commentaren zijn gesloten.