30-10-08

Uitnodiging bezoek school in Olivos

Vorig jaar startte het CVO Mol (avondonderwijs) in de richting Spaans een uitwisselingsproject met de avondschool uit Olivos/Vicente Lopez.  Tot op heden werd er vooral gecommuniceerd via een weblog ( http://prointercambio.blogspot.com/ ) en via e-mail.  Dit met de bedoeling informatie uit te wisselen over elkaars cultuur, schoolse activiteiten en ‘het leven zoals het is’.  Voor de cursisten uit Mol is het een extra gelegenheid om Spaans te oefenen.

Volgende week zetten zij een stap dichter naar elkaar.  Op dinsdagavond 4 november zullen Patrick (cursist) en Bert een bezoek brengen aan hun partnerschool.   De cursisten uit Mol gaven hen educatief materiaal mee als geschenk voor hun Argentijnse 'mede-studenten'.  Beiden zullen tijdens de rondleiding ook de leerlingen (in het Spaans) informeren over hun avondschool en de streek waar zij wonen en werken.

De directie, leerkrachten en cursisten van 'Escuela Municipal de Artes y Oficios Prof.Carmen Gil de Barreiro Aguirre' zijn op hun beurt al een tijdje bezig met de voorbereiding van dit bezoek.  Patrick en Bert zullen tijdens de rondleiding kennismaken met o.a. de personen met wie ze al correspondeerden.   De rondleiding zal gaan langs de afdeling Kunsten en Technieken, de specialiteiten van de school.   Speciaal voor dit bezoek zullen de cursisten ook enkele typisch Argentijnse hapjes en drankjes maken.

De directie van het CEAVAO nodigt ook alle  Vlamingen in Argentinië uit. 

Het bezoek start om 19.30 u. (eindigt voor 21.20 u).

Het adres is: Alberdi 1227, Olivos
tel. van de school: 4513-9872 y 4513-9873. 
Indien u vooraf nog vragen heeft voor de directeur dan kan u haar bereiken tussen  13 u. en 16 u. op het nummer 15-5691-5693.

Geeft u een seintje aan Patrick en Bert indien u meegaat?

bertcaers@hotmail.com

ppaattrriicckk@hotmail.com

13:40 Gepost door VIA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.